Camacho Criollo Robusto lösplugg Camacho Criollo Robusto låda öppen Camacho Criollo Robusto låda

Camacho Criollo Robusto

Criollo är en riktigt pepprig serie från Camacho och denna Robusto är inget undantag. Det mörka täckbladet hjälper till att ta fram en sötma som tillsammans med toner av choklad blandar sig extremt fint ihop med den peppriga karaktären. Denna cigarr gör verkligen att dina smaklökar får jobba, kort sagt en smakrik cigarr som är mycket välbalanserad och smasikig.

Konstruktion Camacho Criollo Robusto

Den pippigula gördeln står verkligen ut mot det mörka täckbladet. Redan på utseendet ser man att detta är en kaxig cigarr. Täckbladet är lent och fint utan större ådror, det mörka bladet hjälper också till att dölja eventuella skönhetsfläckar. Draget brukar alltid vara mycket bra på dessa pinnar och glöden går rakt utan större behov av korrigering.

Smaker – Camacho Criollo Robusto

Det första du slås av är kryddigheten och smak av peppar, när du vant dig så börjar även andra smaker komma fram och i början är det främst jord och choklad som lyckas bryta igenom. När man kommit en bit in i rökningen så kommer det också fram en härlig sötma som påminner om honung. Ungefär samtidigt så dyker det upp toner av nöt, trä och läder. Alla dessa smaker, tillsammans med de tidigare smakerna av peppar och jord blir en fenomenal kombination och smakerna är mycket välbalanserade. Mot slutet så kan nikotinstyrkan tillta och cigarren blir ganska så stark. Vilket kan vara bra att veta för den som är känslig för detta. Kort sagt, en riktigt fin smakupplevelse för dig som gillar lite kraftfullare cigarr å både kropp och styrka.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
5
baserat på
2
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"K*******i konstruktion, u****t blandning av smaker som örtkrydda, choklad, jord och lagom ton av läder. Den här cigarren är åt det starkare hållet dock så blev det aldrig för mycket. Kunde ta färre puffar utan att vara rädd för att cigarren skulle slockna, glöden är stabil med hög rökutveckling."
"Genomgående b** kvalitet på konstruktion. Välbalanserad och smakrik. Peppar, visst, men flera smaker ville ha uppmärksamhet under röktiden. Jag upplevde inte en påträngande nikotinkick mot slutet. Avnjöts under en timme med sjöutsikt från en klippa."
Produkter

Handla

Information