Camacho Connecticut Corona Camacho Connecticut Corona Camacho Connecticut Corona

Camacho Connecticut Corona

Connecticut var en av de få blends som lämnades orörda efter Camachos omtag i deras serier av cigarrer, och detta av en god anledning. Det finns inte mycket att förbättra på denna skapelse. Connecticut skiljer sig lite från märkets andra serier då den är något mildare och lenare än de andra. Man brukar säga att detta är en Camacho-cigarr som inte slår in dörren, utan den knackar först.

Konstruktion - Camacho Connecticut Corona

Täckbladet har ett mycket trevligt intryck, med en fint ditsatt huva på huvudet och en fot som ser välpackad ut och doftar fantastiskt (till skillnad från fötter på människor…). Den ljusbruna färgen är mycket jämn över hela bladet och det finns inga större ådror eller andra ojämnheter. Draget är lätt och fint vilket borgar för en bekymmersfri rökning. Glöden går fint och på det stora hela känns cigarren mycket välrullad. Rökproduktionen är riklig och tjock, smakerna förmedlas på bästa sätt. Det välkända formatet Corona passar de flesta tillfällen så länge man har lite tid att avvara, cigarren är inte för stor och inte för liten. Så där härligt svenskt lagom.

Smaker - Camacho Connecticut Corona

Cigarren börjar med en kryddighet som inleds lugnt för att sedan intensifieras under hela rökningen. Kryddigheten är typisk för Camacho men här är den något mer lågmäld än i deras andra serier. Det finns även en tydligare sötma än vad man kanske är van vid från märket. Utöver kryddigheten så stiftar man bekantskap med läder, detta ligger i bakgrunden men finns där som en härlig accent till kryddorna.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information