Bolivar Tubos No. 3 Lösplugg Bolivar Tubos No. 3 utan tub Bolivar Tubos No. 3 låda

Bolivar Tubos No. 3

Tubos No.3 är Bolivars minsting som ska komplettera dess större syskon. Denna cigarr brukar ofta beskrivas som motsvarigheten till en espresso för den tidiga morgonen och fungerar också mycket bra ihop med en kopp kaffe.

Konstruktion - Bolivar Tubos No. 3

Trots dess ringa format så har Bolivar lyckats få till en helt ok yta på denna lilla cigarr. Täckbladen har små ådror och ett härligt oljigt intryck. Sömmarna är ganska synliga och täckbladen är något knottriga, ganska typiska fenomen för cigarrer av mindre format med andra ord. Täckbladen har en ganska tydlig Colorado Claro färg. Huvan sitter där den ska och följer mönstret från täckbladen gällande kvalitén.

Draget är mycket bra och åt det fastare hållet på grund av den lilla omkretsen samt väl packade inlagan. Cigarren är lätt att tända men har en tendens att slockna efter ett tag om man låter den ligga.

Smaker - Bolivar Tubos No. 3

Denna lilla cigarr ger ifrån sig stora smaker och röken har smaken av en full kropp. Genomgående smaker för denna cigarr är sötma, kaffe och lite fruktighet. Redan från början så gör sig också en nötig smak påmind och en viss bitterhet som påminner om den i en fin espresso. Halvvägs in kommer nötigheten tillbaka efter att ha varit lågmäld ett tag och nu ackompanjeras denna smak av rostade mandlar och cashewnötter. Mot slutet så kommer ännu mer kaffesmak samt lite toner av läder och jord.

Som vi skrev inledningsvis så är detta en perfekt cigarr att börja dagen med tillsammans med en kopp kaffe. Som liten cigarr så är det svårt att jämföra den med de av större storlek i termer av dynamik i smakerna men denna lille rackare har sina egna fördelar istället. Mycket bra för sin storlek och med en röktid på från 45 minuter så finns det fler tillfällen under en dag då man hinner avvara lite tid för njutning.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information