Bolivar Coronas Gigantes lösplugg Bolivar Coronas Gigantes låda

Bolivar Coronas Gigantes

Bolivar Coronas Gigantes anses av många vara en av de bättre Churchills som marknaden har att erbjuda. Den har en full kropp och är således en stark cigarr, en sann Boliviar med andra ord. Märket är känt för sina starka cigarrer. Trots sin styrka är denna cigarr också mycket len och ger en uppsjö av smaker. Till denna cigarr passar ett glas kallt vatten perfekt en varm sommarkväll.

Konstruktion - Bolivar Coronas Gigantes

Coronas Gigantes är en vacker cigarr med en perfekt och oljig yta på de silkeslena täckbladen. Konstruktionen som helhet är solid och känns mycket bra mellan fingrarna. Draget har precis lagom motstånd och cigarren brinner mycket jämt.

Smaker - Bolivar Coronas Gigantes

Doften är kraftfull med inslag av choklad och jord och lite läder. Den första tredjedelen av cigarren är överaskande mild där vanilj och muskot är dominanta smaker. Dessa ger plats åt mer choklad- och jordtoner efter två tredjedelar in och i slutet av cigarren så blir den mer kryddig. Balansen och komplexiteten i smakerna är riktigt bra.

Cigarren tar ungefär 1,5 timme att röka så välj din tidpunkt med omsorg. Ett tips är dock att röka denna cigarr till 75% och därefter låta den dö ut. Efter c:a 75% så kan den nämligen förlora smak och bli tröttkörd.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information