AVO Syncro Nicaragua Short Robusto lösplugg AVO Syncro Nicaragua Short Robusto låda öppen AVO Syncro Nicaragua Short Robusto låda

AVO Syncro Nicaragua Short Robusto

AVO Syncro Nicaragua Short Robusto är en cigarr som ger en kryddig upplevelse med medelstor komplexitet, antalet smaker ligger också runt medel utifrån cigarrens storlek. På tal om storlek så är detta hen short robusto vilket brukar vara mycket uppskattat på våra breddgrader då röktiden går ner till en ganska bra bit under timmen. Trots det mindre formatet så levererar denna pinne fullvuxna smaker.

Konstruktion – AVO Syncro Nicaragua Short Robusto

Visuellt så möts man av ett täckblad med endast mindre framträdande ådror, så ytan känns slät och har en lätt oljig prägel. Från bladet kommer en arom av djup rik peppar. Sömmarna på täckbladet är nästan osynliga. När man tänt upp så ligger draget där det ska ligga, varken för trögt eller för löst. Glödlinjen vandrar tämligen obekymrat genom rökningen och det är sällan behov av någon manuell justering.

Smaker - AVO Syncro Nicaragua Short Robusto

Den första tredjedelen bjuder från start på en explosion av djupa toner med jord och läder. Här hittar man också en kryddighet och lite kanel. Andra tredjedelen håller kvar mycket av smakerna från den första delen men det kommer även smak av cederträ och lite lätta kaffetoner. I bakgrunden kan man även skönja lite flora. Cigarrens sista del bjuder på lite förändring, det är framförallt kryddigheten som tilltar tillsammans med pepparsmaken. Röken blir samtidigt krämigare vilket balanserar väl med den ökade kryddigheten.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information