AVO Syncro Fogata Short Torpedo lösplugg AVO Syncro Fogata Short Torpedo 4-Pack

AVO Syncro Fogata Short Torpedo

AVO Syncro Fogata Short Torpedo är en cigarr som bjuder på många och kraftfulla smaker. Bastonerna ligger ganska konstanta medan accenterna kommer och går. Som vanligt så tummar inte AVO på kvalitén och konstruktionen skvallrar inte minst om detta. Formatet ger en röktid som ligger inom den ram vad vi svenskar brukar uppskatta.

Konstruktion – AVO Syncro Fogata Short Torpedo

Vid en första anblick så ser cigarren mindre ut än vad den faktiskt är, torpedo-formatet hjälper till och de dubbla gördlarna täcker upp en stor del av kroppen. Gördlarnas brandgula färg passar fint ihop med den fina färgen på täckbladet. Bladet har ett mycket fint utseende med lätt oljig karaktär och fritt från skönhetsfläckar och stora ådror. Draget i cigarren är bra och ligger i den sweet spot det ska ligga. Även glödlinjen vandrar bekvämt utan behov av manuell justering.

Smaker – AVO Syncro Fogata Short Torpedo

Cigarren börjar med en kombination av krämig ek och kanel som de mest primära smakerna, tätt följt av hö, mandlar, rostade kaffebönor, läder och ett litet stäng flora. Vid retrohalering så hittar man en sirapsliknande sötma tillsammans med lite svartpeppar och kryddighet på tungan. Under andra tredjedelen så är de primära smakerna de samma, som accenter har vi lite lätt bitter espresso, kakao och mandel. Dessa smaker kommer och går lite genom rökningen. Sista tredjedelen har även den de primära smakerna av kanel och krämig ek. De andra smakerna ligger kvar och kommer och går. Dock har de primära smakerna blivit ännu tydligare och knuffat undan accenterna något. Men vi hittar fortfarande läder, kaffe, jord, nötter och mörk choklad. Kryddigheten har gått tillbaka lite vid retrohalering men sötman har istället gått upp.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information