AVO Syncro Fogata Puritos lösplugg AVO Syncro Fogata Puritos ask

AVO Syncro Fogata Puritos

AVO Syncro Fogata Puritos är en liten cigarr/cigarill som bjuder på stora smaker. Precis som övriga cigarrer i familjen Fogata så möts smaker som är typiska för både Nicaraguansk och Dominikansk tobak. Blenden ger en stor mängd smaker trots det lilla formatet, komplexiteten hinner inte bli så hög på grund av den lilla storleken vilket gör den perfekt för stunden då du inte kan ge cigarren din fulla uppmärksamhet. Exempelvis på hundpromenaden eller när gräset ska klippas.

Konstruktion – AVO Syncro Fogata Puritos

Denna lilla pinne kanske inte ser så mycket ut för världen rent storleksmässigt, men täckbladet andas kvalité där skönhetsfläckar är sällsynta och bladets ådror knappt är synliga. Det samma gäller för sömmarna som sitter med hög precision. Draget kan ofta vara lite varierande på så här pass små pinnar men det sköter sig riktigt bra på denna puritos. Även glöden går fint och det finns inget behov av manuell justering under rökningens gång. Något som är tacksamt när röktiden är så kort, då vill man kunna njuta hela vägen utan att behöva fippla med tändaren mer än nödvändigt.

Smaker – AVO Syncro Fogata Puritos

Givet det lilla formatet så hinner man inte uppleva någon jättehög komplexitet, det finns helt enkelt inte tid för att göra några stora skiftningar under den korta röktiden. Detta är dock något som är gemensamt för alla cigarrer av detta format. Det gör inte denna pinne till ett dåligt val på något sätt. Tvärt om passar den utmärkt för tillfällen då man inte har så mycket tid över men ändå vill uppleva smakerna av en fullvuxen cigarr. Det man bjuds på i smakväg är en tydlig peppar och kryddighet, dessa ligger kvar genom hela rökningen. Till detta serveras en sötma som balanserar upp de lite kryddigare smakerna. Snart får vi även stifta bekantskap med en krispig ceder följd av läder, nyplogad jord, salta nötter och nymalet kaffe. Sötman fortsätter att göra ett bra jobb med att balansera upp de olika nyanserna.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Medelbetyg
3
baserat på
2
st recensioner.

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

Produkter

Handla

Information