Ashton Aged Maduro Pyramid lösplugg Ashton Aged Maduro Pyramid låda öppen 1 Ashton Aged Maduro Pyramid låda öppen 2 Ashton Aged Maduro Pyramid låda

Ashton Aged Maduro Pyramid

Ashtons Aged Maduro serie har blivit en populär cigarr bland aficionados, gillar man maduro så måste man prova denna pinne. Och vem gillar inte en maduro? Kryddiga och tydliga smaker kombineras med sötma. Här blandas smaker så som läder och kaffe tillsammans med ljusare smaker av citrus. En härlig, och något oväntad kombination, som balanseras på ett förståndigt sätt. Det märks att Ashton ligger i det högre premiumsegmentet.

Konstruktion – Ashton Aged Maduro Pyramid

Ashton är kända för att tillverka riktigt fina cigarrer och denna pinne är inget undantag. Den förför med sitt mörka oljiga täckblad, och färgen hjälper också till att dölja eventuella skönhetsfläckar. Sömmarna är så gott som osynliga och det finns endast mycket små ådror i bladet. Cigarrens känns välbalanserad och draget går mot det något trögare hållet men utan att på något sätt störa. Glöden ger sällan någon anledning till korrigering utan rökningen fortskrider samtidigt som man kan ha fokus på att hitta alla smaker.

Smaker – Ashton Aged Maduro Pyramid

Detta är en kryddig cigarr, det går inte att förneka. Kryddigheten tar dock inte överhanden, utan kroppen ligger runt medium hela tiden. Vi pratar snarare om en något krämig kryddighet som ligger som ett fundament genom hela rökningen. Smakerna som erbjuds är mörka toner av rostat kaffe, läder och elegant nötighet. Som en otroligt fin kontrast till detta så finns det även en citrussmak som ger en speciell fräschör till upplevelsen. Det hela paketeras med en tydlig sötma som påminner mer om kola än om rent socker, nästan något karamelliserat i smaken.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information