Ashton (Dom. Rep)

Alla älskar en god Ashton-cigarr. De är handgjorda i Dominikanska Republiken och innehåller endast de finaste, lagrade, tobaksbladen för att skapa högkvalitativa blandningar till sina cigarrer. Märket har blivit en favorit bland erfarna cigarrökare som letar efter extra lyx i vardagen. Deras hängivenhet till kvalité är välkänd i branschen och de försöker alltid säkerställa att varje cigarr som du tänder är en perfekt upplevelse. Ashton är även mycket bra på att skapa fruktsamma samarbeten, och då med några av de främsta hantverkarna inom denna industri. Exempel på samarbeten är de med familjen Fuente och Don Pepin Garcia.

Från början var Ashton mest kända för sina milda cigarrer, deras superpremium, och långtidslagrade, Ashton Cabinet Selection är lunga och lena med en elegant profil perfekt för alla som gillar en lätt till medelkraftig kropp. På senare år har dock Ashton visat att de även kan göra mycket smakrika cigarrer, ett exempel är deras familj av Ashton VSG, som med täckblad som odlats under direkt sol och en inlaga som lagrats minst 4-5 år, ger en extremt smakrik upplevelse. Deras cigarrer skiljer sig alltså nu mer mycket åt i styrka och recept, vilket inte är så vanligt idag då cigarrhusen tenderar att strama åt sina familjer så att de inte spretar för mycket. Ashton bjuder på både lena och krämiga cigarrer likväl som riktigt kryddiga och komplexa.

Oavsett vilken Ashton-cigarr du väljer så kan du vara säker på att du får en riktig premium-blend som kommer erbjuda mycket njutning för pengarna.

Produkter

Handla

Information