Aging Room M356 Rondo Lösplugg Aging Room M356 Rondo låda öppen Aging Room M356 Rondo låda

Aging Room M356 Rondo

Rondo är ännu ett format i Aging Rooms familj M356. En familj som blivit hyllad i en uppsjö media så som de största webbsidorna på nätet och i det välansedda magasinet Cigarr Aficionado. Dessa cigarrer ger lättare smaker till skilland från exempelvis de många populära maduros som poppar upp likt svampar bland tillverkarna (inget ont om maduro dock, riktigt smaskigt). De lättare smakerna och den bleka hyn i denna cigarr är av den absolut bästa sort och är du sugen på att prova en claro utan de tyngsta smakerna så är detta en perfekt cigarr att börja med. Som sagt, toppbetyg av många experter!

Konstruktion – Aging Room M356 Rondo

Detta är så gott som en perfekt konstruerad cigarr. Den är välpackad utan några mjuka områden och har en riktigt fin vikt i handen. Känns både gedigen och balanserad. Draget är även det synnerligen gemytligt. Huvan sitter som en smäck och behåller sin form även efter du har klippt den. Rondo har ett rykte om sig att ge mycket fin glöd och vårt testexemplar är inget undantag, helt perfekt och med en askpelare som vägrar ge vika. Täckbladet är ljust och klassas som Colorado Claro. På grund av den ljusa färgen så syns också alla fläckar tydligare vilket ger den ett unikt uttryck.

Smaker - Aging Room M356 Rondo

Vid första puffen så griper Rondo fast din uppmärksamhet. Den producerar en nästan bubblande känsla på tungan, olikt det mesta man tidigare provat. Vissa kan tillskriva denna känsla som kryddig, men det är inte den typiska tobakskryddigheten. Det ger mer en känsla av kolsyrad dryck med sin bubbliga intensitet. Tillsammans med denna känsla så kommer en unik smak som bäst kan beskrivas som ”ljus”. Smakerna är aromatiska och man kan finna både trä och grönmynta. Att avnjuta en cigarr är en stimulerande upplevelse, en upplevelse som ber dig njuta av alla smaker. Detta är precis vad Aging Room M356 Rondo är riktigt bra på.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Recensioner

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Cigarrspecialisten.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Cigarrspecialisten.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord.

"En g** vardagscigarr"
Produkter

Handla

Information