Aging Room M356 Mezzo lösplugg Aging Room M356 Mezzo låda öppen Aging Room M356 Mezzo låda

Aging Room M356 Mezzo

Aging Rooms Mezzo är en av de större cigarrerna i M356-serien, bakom deras egen term ”Mezzo” döljer sig egentligen formatet Toro. Denna cigarr passar alla rökare, från nybörjare till proffs. Den passar extremt bra för dig som vill utveckla din palett och förmåga att känna smaker. Denna cigarr har många gömda skatter i sin smakflora och att hitta alla är ett bra examensprov för att se hur du har utvecklat dina förmågor. Kort sagt, en fantastisk cigarr som är väl värd att prova. Speciellt då den inte kommer finnas för evigt då Aging Room har som idé att köpa upp gamla lager av vällagrade blad. När dessa är slut så avslutar de också sin serie.

Konstruktion – Aging Room M356 Mezzo

Mezzo är en ganska trock pinne där storleken bidrar till att ge en komplexitet och variation som är ytterst njutbar. Utseendemässigt så är det en vacker skapelse med ett medelbrunt täckblad utan större ådror eller andra skönhetsfläckar. Att röka cigarren brukar inte vara någon jobbig utmaning utan draget är mycket fint och glöden går för det mesta rakt och fint. Ibland kan det uppstå en viss avvikelse så som att täckbladet tar lite extra fart på någon sida, men det är obetydligt och rättar snart till sig. Rökutvecklingen är riklig och ger en fin känsla samt förmedlar smakerna på ett bra sätt.

Smaker – Aging Room M356 Mezzo

Denna cigarr har en mycket intressant smakprofil, den känns mild men mångfacetterad och komplex. Det finns en uppsjö av små fina smaker att upptäcka, varav många kräver en riktigt noggrann och fokuserad utövare. Den främsta smaken är dock av en kryddig karaktär, men inte den där heta peppriga känslan utan snarare en mer exotisk smakkarusell som lite lätt knäpper dig på tungan. Om du verkligen dedikerad dig till cigarren och ger den ditt fulla fokus så kommer du snart bli belönad och hitta många fler härliga smaker så som lätt söt kola eller en tjock mustig träsmak. Cigarren ger så gott som ingen nikotinkick då tobaken är så pass vällagrad att det mesta har försvunnit. Till denna cigarr passar kolsyrat vatten, det ger dig bäst förutsättningar att avnjuta så många smaker som möjligt.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information