Aging Room Havao Connecticut Sharp Lösplugg Aging Room Havao Connecticut Sharp låda

Aging Room Havao Connecticut Sharp

Aging Room Havao Connecticut Sharp är ännu en storlek i Havao Connecticut-familjen. I vårt utbud har vi även denna cigarr som robusto, då kallad Impromptu och du hittar den här: Aging Room Havao Connecticut Impromptu. Familjen är känd för sitt ljusa fina täckblad och de mjuka men ändå tydliga smakerna. De milda smakerna tillsammans med in ganska låg nikotinhalt gör denna cigarr idealisk för lättare drycker och för dig som blir lättpåverkad av nikotin. För dig som läser tidningen ”Cigarr Aficionado” så kan denna serie av cigarrer inte gått dig förbi, Aging Room är ständigt återkommande bland deras högsta placeringar på diverse topplistor.

Konstruktion - Aging Room Havao Connecticut Sharp

Även denna vitola har en mycket fin konstruktion med ett täckblad som är lent som sammet och har en attraktiv ljus färg. Cigarren kommer med dubbla gördlar, en ”vanlig” och en nere vid foten. Båda är fint utsmyckade och ger ett läckert intryck. Då detta är en piramides så är täckbladet känsligt vid cigarrens huvud så där kan det finnas mindre sprickor eller att täckbladet lossnat lite (typiskt för denna form av cigarr). Det är dock ingen fara eftersom denna del ändå ska snoppas av och således inte påverkar smakupplevelsen.

Innan man tänder cigarren så ger den ifrån sig en lätt arom som påminner om cederträ och hästhår. Cigarren ger rikligt med rök och glödlinjen är mycket fin och kräver sällan någon korrigering. Temperaturen är även den jämn genom hela rökningen och cigarren blir inte ens särskild varm när du bara har en liten stump kvar. Som alltid utgår från att du röker din cigarr i ett korrekt och gentlemannamässigt tempo.

Smaker - Aging Room Havao Connecticut Sharp

Smakerna är i stort sätt samma som de andra i denna linje av cigarrer. Cedern som man kunde ana innan man tänt cigarren finns kvar och denna ackompanjeras av grädde och peppar. Efter ett tag kommer lite vanilj och blandar sig in i leken, det är även vaniljen och pepprigheten som får mest att säga till om under sista tredjedelen. Medan cedern och gräddigheten får mer plats under cigarrens första del.Denna produkt har tyvärr utgått och går inte längre att köpa.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Produkter

Handla

Information